1ـ لوله ها باید برابر نقشه ها راست و شاقولی و حتی المقدور بدون خم و موازی با دیوار و یا عمود بر دیوارهای ساختمان در داخل داکت نصب شوند.
2ـ لوله ها را باید به موازات هم کار گذاشت . فاصله آنها از یکدیگر به اندازه ای باشد که عایق کاری کامل لوله ها و دسترسی به شیرها ، برای بازدید و تعمیر در داخل داکت ها میسر باشد.
3ـ لوله هایی که در خارج ساختمان و یا دیوارهای خارجی ساختمان نصب می شوند می بایست در برابر یخبندان محافظت گردند.
4ـ تغییر قطر لوله ها فقط با استفاده از تبدیل صورت گیرد.
5ـ پس از پایان کار روزانه لوله کشی می بایست انتهای باز لوله ها ( سر لوله ها ) بوسیله در پوش یا کرباس و یا دیگر مواد تصویب شده بسته شود. تا از ورود مواد خارجی به داخل لوله ها جلوگیری شود.
6ـ برای اتصال لوله های اینچ یا کوچکتر از مهره ماسوره و برای لوله های با سایز بالاتر از فلنج استفاده شود.
7ـ شیرها باید در جاهایی نصب شوند که دسترسی به آنها و کار با آنها آسان باشد برای شیرهایی که توکار نصب می شوند دریچه دسترسی پیش بینی شود.
8ـ شبکه لوله کشی در نقاط لازم مانند نقاط مصرف ، ورودی ساختمانها ، مسیر انشعابات ، بالاترین نقاط سیستم و مشابه آن می بایست ، شیر آلات قطع و وصل هواگیری و در پائین ترین نقاط سیستم به شیر تخلیه مجهز گردند.
9ـ شیرهایی که برای قطع و وصل مورد مصرف قرار می گیرند از نوع کشویی و شیرهایی که برای تنظیم جریان آب بکار می روند از نوع بشقابی می باشد.
10 ـ سیستم آبرسانی یا قسمتهایی از آن ، قبل از بهره برداری بایستی با محلول کلر 100 در یک میلیون به مدت 2 ساعت پر شده و سپس با تخلیه سریع آب تمیز گردد.
11ـ تمام شبکه لوله کشی زیر فشار آب معادل یک و نیم برابر فشار کار سیستم و حداقل برابر 6 آتمسفــــــر و به مدت 2 ساعت ممتد مورد آزمایش قرار گیرد در این مدت فشار آب داخل لوله ها ( بدون اینکه توسط تلمبه فشار زیاد شود ) می بایست ثابت مانده تا در صورت بروز هر گونه نشتی در اتصالات عملیات عیب یابی و ترمیم صورت گیرد.