برای مبارزه با حریق احتمالی در فضاهای تجاری ، رستوران و سایر فضاهای ساختمان با توجه به کلاس آتش آنها از جعبه های آتش نشانی کلاس در ورودی راه پله ها و استفاده از جعبه های هوزریل در سایر بخشها به همراه کپسول های پرتابل خاموش کننده برای مقابله با آتش در آغاز و هنگامی که آتش هنوز شعاع کوچکی دارد استفاده خواهد شد. و در طبقات پارکینگها نیز از جعبه های آتش نشانی کلاس و سیستم لوله کشی بارنده خودکار (اسپرینکلر)استفاده خواهد شد.
در واقع سیستم آتش نشانی در شرایط عادی مصرف آب ندارد ولی باید مقدار آب مورد نیاز این سیستم به صورت ذخیره دائم در دسترس باشد و این ذخیره فقط در اختیار سیستم و شبکه آتش نشانی باشد و توسط سیستم های دیگر قابل برداشت نباشد .
حجم آب آتش نشاني در مقالات قبلی ارائه شده است.